Diskmaskiner i Kalmar, Nybro & Mönsterås

Har du köpt en ny diskmaskin men är osäker på hur du ska installera den? Eller går du i tankarna att köpa en ny diskmaskin och är osäker på vilken som skulle passa dina behov och ditt boende? Då har du kommit helt rätt! Välkommen till HSR Vitvaruservice AB, i över 15 år har vi hjälpt kunder i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd med att leverera, installera och utföra service på diskmaskiner och andra hushållsprodukter. Givetvis kan vi även forsla bort den gamla diskmaskinen, allt för att underlätta för dig som kund och för att spara tid åt dig.

Heltäckande service, reparation och installation av diskmaskiner

Vi på HSR Vitvaruservice AB är heltäckande inom reparation, service och installation gällande diskmaskiner och andra hushållsprodukter som du har i ditt hem.

Alldeles oavsett om du önskar att vi hämtar, levererar eller installerar din nya diskmaskin eller om du är i behov av reparation eller service så kan vi tillgodose dina önskemål. Givetvis lämnar vi alltid ett kostnadsförslag innan exempelvis en reparation påbörjas så att du som kund ska veta vad det kostar.

Vi är verksamma i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa just din diskmaskin!