Fläktar i Kalmar, Nybro & Mönsterås

Har du köpt en ny fläkt men är lite osäker på hur du ska installera den? Eller går du kanske i tankarna att köpa en ny fläkt men är osäker på vilken modell, storlek och typ som skulle passa dina behov och ditt boende? I sådana fall har du kommit helt rätt! Välkommen till HSR Vitvaruservice AB, i över 15 år har vi hjälpt kunder med att leverera, installera och utföra service på fläktar och andra hushållsprodukter i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd. Givetvis kan vi även forsla bort den gamla fläkten, allt för att underlätta för dig som kund och för att spara tid åt dig.

 

Heltäckande service, reparation och installation av fläktar

Vi på HSR Vitvaruservice AB är heltäckande inom reparation, service och installation gällande fläktar och andra hushållsprodukter som du vanligen har i ditt hem.

Om du önskar att vi hämtar, levererar och/eller installerar din nya fläkt eller om du är i behov av reparation eller service så kan vi tillgodose dina önskemål. Givetvis lämnar vi alltid ett kostnadsförslag innan exempelvis en reparation påbörjas så att du som kund ska veta vad det kostar.

Vi är verksamma i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa just din fläkt!