Spisar i Kalmar, Nybro & Mönsterås

Varmt välkommen till HSR Vitvaruservice AB som hjälpt kunder i över 15 år med reparation, service och installation av spisar i Kalmar, Nybro och Mönsterås. Vi arbetar med i stort sett de allra flesta hushållsprodukterna som du kan tänka dig ha i ditt hem och vårt fokus är alltid att lösa dina problem. Oavsett om du är privatperson eller representerar ett företag så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har märkt en större efterfrågan på alla våra tjänster då många av våra kunder uppskattar att få sina hushållsprodukter levererade, installerade och sedan även reparerade vid behov. Det blir ett sätt att frigöra tid för annat som kan vara roligare för dig. Nedan följer exempel på hushållsprodukter som vi reparerar, utför service på och installerar:

·         Spisar

·         Frysar och kylar

·         Diskmaskiner

·         Tvättmaskiner

·         Torktumlare

·         Fläktar

Heltäckande service, reparation och installation av spisar

När det kommer till spisar och hushållsprodukter i allmänhet så har vi möjlighet att erbjuda heltäckande service, från leverans, bortforsling och installation till service och reparation.

Det spelar ingen roll om du önskar att vi hämtar, levererar eller installerar din nya spis eller om du är i behov av reparation eller service så kan vi tillgodose dina behov. Givetvis lämnar vi alltid ett kostnadsförslag innan exempelvis en reparation påbörjas så att du som kund ska veta vad det kostar.

Vi är verksamma i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa just din spis!