Tvättmaskiner i Kalmar, Nybro & Mönsterås

Har du beställt en ny tvättmaskin men är tveksam över hur du ska installera den? Eller går du i tankarna att beställa en ny tvättmaskin och är osäker på vilken som skulle passa dina behov? I sådana fall har du kommit helt rätt! Välkommen till HSR Vitvaruservice AB, i över 15 år har vi hjälpt kunder i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd med att leverera, installera och utföra service på tvättmaskiner och andra hushållsprodukter. Givetvis kan vi även forsla bort den gamla tvättmaskinen, allt för att underlätta och spara tid åt dig som kund.

Heltäckande service, reparation och installation av tvättmaskiner

Vi på HSR Vitvaruservice AB är heltäckande inom reparation, service och installation gällande tvättmaskiner men även andra hushållsprodukter som du har i ditt hem.

Det spelar ingen roll om du önskar att vi hämtar, levererar eller installerar din nya tvättmaskin eller om du är i behov av reparation eller service så kan vi tillgodose dina önskemål. Givetvis lämnar vi alltid ett kostnadsförslag innan exempelvis en reparation påbörjas så att du som kund ska veta vad det kostar.

Vi är verksamma i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa just din tvättmaskin!