Försäljning, installation & service av värmepumpar

 

Köp ny värmepump

Det finns flera skäl till att investera i en luftvärmepump och de långsiktiga effekterna är bland annat att värmekostnaden sjunker med upp till 55 %. 

Vi säljer och installerar värmepumpar av märkena Fujitsu, Daikin och Invest Living. Alla är pålitliga, driftsäkra och kostnadseffektiva. I värmepumparna som vi säljer och installerar används det miljövänliga köldmediet R32. Vi kan även erbjuda andra märken och modeller, hör av dig med dina önskemål.

 

Fujitsu Slim Excellence 3,2-6,4kW

En komplett värmepump med stilren och prisbelönt design. Anpassad för det nordiska klimatet med mycket hög värmekapacitet ända ner till -30° C. Värmepumpen är extremt tystgående, endast 20 dB(A). Värmepumpen har även inbyggt Wi-Fi och kan enkelt styras med app. Det finns också en energisparande kaminfunktion.

Pris: 20 100 kr efter ROT-avdrag. Installerat och klart!
 
 

Fujitsu Slim Nordic Inverter KMCBN

En värmepump som är anpassad för hus upp till ca. 160 kvadratmeter. Detta är en värmepump med hög värmeeffekt, även vid låga temperaturer utomhus. Den är tillverkad för vårt nordiska klimat och godkänd för -30 grader. Värmepumpen har ett speciellt avfrostningsprogram som förbättrar energieffektiviteten. Den har en liten och kompakt design som passar i alla inomhusmiljöer. Pumpen har också en låg ljudnivå som inte stör omgivningen. 5 års garanti. 

Pris: 19 500 kr efter ROT-avdrag. Installerat och klart!

(Kostnad för framtagning av el kan tillkomma om det saknas.)

 

Daikin SOLO R

En värmepump som är anpassad för hus upp till ca. 160 kvadratmeter. Detta är en energieffektiv värmepump med lång livslängd. Du kan justera bland annat temperatur och fläkthastighet direkt i mobilen, var du än är. Modellen har en låg bygghöjd vilket innebär att den passar in nästan överallt i hemmet. Värmepumpen är tystgående och märks sällan när den är på. Med luftrenande filter renas luften från dammpartiklar och bidrar till en renare luft i hemmet. 5 års garanti. 

Pris: 20 500 kr efter ROT-avdrag. Installerat och klart!

(Kostnad för framtagning av el kan tillkomma om det saknas.)

 

Invest Living MSA-12

En värmepump som är anpassad för hus upp till ca. 120 kvadratmeter. Värmepumpen omvandlar effektivt utomhusluften till varm luft inomhus. Denna modell är utformad för att klara av det nordiska kalla klimatet. Med ett elegant utseende är det enkelt att hitta en plats för värmepumpen i hemmet. Pumpen anpassar sig lätt efter årets alla årstider. Värmepumpen styrs med hjälp av en fjärrkontroll. 3 års funktionsgaranti och 5 års kompressorgaranti. 

Pris: 13 650 kr efter ROT-avdrag. Installerat och klart! 

(Kostnad för framtagning av el kan tillkomma om det saknas.)

 

Värmepumpsskydd i pulverlackad plåt

Finns till utedelarna i vitt och svart utförande.

Pris: 3 400 kr monterat och klart.

Görs det i samband med installationen av pumpen så går det bort 306 kr på det priset tack vare ROT-avdraget.

 
 

Service av värmepumpar

Visste  du att en värmepump behöver ses över vart annat år för att fungera optimalt?

Vi utför professionell rengöring av inne- & utedel samt kontrollerar prestandan på pumpen.